Ultimele stiri

Polițiștii locali, cu ochii pe elevii din zece școli timișorene

nitti1

Cu scopul creșterii gradului de siguranță al elevilor, Poliția Locală Timișoara va supraveghea zece școli din oraș. Polițiștii vor fi cu ochii pe elevi atât la ieșirea, cât și la intrarea în unitățile de învățământ cu scopul prevenirii comiterii unor infracțiuni sau acte de violență.

De asemenea, începând de astăzi, Poliția Locală Timișoara a inițiat un amplu program de educație preventivă. În cadrul acestuia, polițiștii locali vor merge în școlile din oraș, la clase și le vor explica elevilor care sunt faptele la care sunt expuși atât în școli, cât și în afara acestora. Și anume, furturi, distrugere, loviri și alte violențe între elevi sau între elevi și persoane din afara școlii, amenințări, constituirea în grupuri, găști, bande de cartier, intrarea în școli a unor persoane din exterior, consumul de droguri și consecințele tuturor acestor fapte.

Prima acțiune din cadrul programului a avut loc, astăzi, la Liceul Economic F.S.Nitti, unde mai multe clase de elevi au dezbătut aceste probleme cu oamenii legii, urmând ca pe viitor să se desfășoare astfel de întâlniri la toate unitățile arondate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*