Ultimele stiri

Polițiștii luptă cu sfaturi și pliante împotriva infractorilor [FOTO]

politia

Campaniile de prevenire ale oamenilor legii continuă, la Timișoara! Timp de câteva ore mai mulți cetățeni au avut contact cu poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, care i-au informat cu privire la pericolele care îi pasc în oraș, dar și la ușurința cu care aceștia pot cădea în plasa infractorilor.

„Ieri, 15 iulie, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei 1 Timişoara, au desfăşurat, în cadrul campaniilor ŞI ŢIE TI SE POATE ÎNTÂMPLA şi INFRACTORII TE POT CUNOAŞTE MAI BINE DECÂT CREZI, activităţi de prevenire a furturilor şi a infracţiunilor săvârşite cu violenţă, pe raza de competenţă a secţiei de poliţie mai sus menţionate”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Astfel, marți, între orele 11.00 – 15.00, poliţiştii s-au deplasat în zonele Calea Lugojului, Simion Bărnuţiu, Dorobanţilor şi Andrei Şaguna, unde au purtat discuţii cu cetăţenii şi au distribuit materiale informativ-preventive, în scopul însuşirii măsurilor ce trebuiesc adoptate pentru a nu deveni victime ale infractorilor.

Groupama S 1 Urbana 15.07.2014 007 Groupama S 1 Urbana 15.07.2014 017 Groupama S 1 Urbana 15.07.2014 018

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*