Ultimele stiri

Polițiștii luptă împotriva vitezomanilor din Timiș. Ce acțiune vor desfășura

etilotest

Polițiștii de la Rutieră le-au declarat război vitezomanilor din Timiș și promit să nu se oprească până nu îi ard la buzunare. În perioada 01-03 august, poliţiştii timişeni, sub coordonarea I.G.P.R., acţionează pe raza întregului judeţ, în scopul prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.  În primele şase luni ale anului 2014, peste 18000 de vitezomani au fost sancţionaţi.

Timp de trei zile, poliţiştii timişeni acţionează pentru reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Din analiza accidentelor de circulaţie grave produse pe raza judeţului Timiş, în perioada  01.01-30.07.2014,  rezultă că 11 accidente, soldate cu decesul a 6 persoane şi rănirea gravă a altor 9, au avut drept principală cauză generatoare viteza nelegală şi neadaptată condiţiilor de drum.

Comparativ cu perioada similară a anului 2013,numărul accidentelor grave a scăzut cu 4.

Totodată, în primele şase luni ale anului 2014, poliţiştii au aplicat 18.106  de sancţiuni contravenţionale şoferilor care au depăşit limitele legale de viteză.

Astfel, în perioada 01 – 03 august a.c., poliţiştii rutieri, sprijiniţi de cei de la ordine publică, sub coordonarea Direcţiei Rutiere – I.G.P.R., acţionează pe raza judeţului Timiş, pentru reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Poliţiştii timişeni folosesc toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în sistem cascadă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*