Ultimele stiri

Polițiștii rutieri au fost la datorie în weekend. Câte amenzi au aplicat

poliția

Timp de trei zile, poliţiştii timişeni au acţionat pe raza întregului judeţ, pentru reducerea evenimentelor rutiere grave, produse pe fondul nerespectării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice. Oamenii legii au aplicate aproape 700 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 100.000 de lei.

În weekend, poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu reprezentanţi ai I.S.C.T.R., sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., au organizat acţiuni comune de control în trafic a autovehiculelor destinate transportului rutier public de persoane.

Poliţiştii au urmărit prevenirea producerii de accidente rutiere grave comise de autovehiculele destinate transportului de persoane, legalitatea activităţilor de transport, iar împreună cu inspectorii I.S.C.T.R. au verificat starea tehnică a autovehiculelor.

„Au fost constatate 15 infracţiuni şi aplicate 682 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora. Valoarea sancţiunilor aplicate se ridică la peste 100.000 de lei.

Au fost reţinute în vederea suspendării 32 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi depăşire neregulamentară. De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare”, transmit cei de la IPJ Timiș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*