Ultimele stiri

Polițiștii rutieri, cu ochii pe cei care se întroc din vacanța din 1 Mai

rutiera

Pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, pe durata minivacanţei de 1 Mai, pe raza judeţului Timiş au acţionat, zilnic, aproape 300 de poliţişti. Principalele activităţi desfăşurate au vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă. Și astăzi, rutieriștii timișeni sunt la datorie și sunt cu ochii pe cei ce se întorc din minivacanta de 1 Mai.

Oamenii legii vor acţiona pe raza întregului judeţ pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave şi asigurarea fluenţei traficului. Vor fi folosite toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier pentru înregistrarea celor care nu respectă limitele legale de viteză.

De asmenea, poliţiştii de ordine publică, în special cei din mediul rural, vor acorda sprijin celor de la rutieră, dar vor acţiona şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Totodată, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale Transporturi Timişoara vor patrula, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, în zona staţiilor şi triajelor de cale ferată, precum şi în trenurile de călători.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*