Ultimele stiri

Polițiștii rutieri, cu ochii pe șoferii de la sate

poliția

În cursul zilei de ieri, poliţiştii rutieri au acţionat în mediul rural, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Astfel, oamenii legii au constatat 18 infracţiuni şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 11.000 de lei.

„La data de 16 iulie, poliţiştii rutieri şi cei de la ordine publică au desfăşurat  activităţi în mediul rural, în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi impunerii respectării regulilor de circulaţie în rândul tuturor participanţilor la trafic”, anunță reprezentanții IPJ Timiș.

Astfel, între orele 16.00 – 24.00, poliţiştii s-au deplasat pe raza localităţilor Şag, Parţa, Pceciu Nou, Giulvăz, Foeni, Ivanda, Utvin, Sânmihaiu Român şi Sânmihaiu German, unde au acţionat pentru depistarea conducătorilor de vehicule care nu respectă normele rutiere.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au întocmit 18 dosare penale, conducătorilor de vehicule depistaţi fără permise de conducere, sub influenţa băuturilor alcoolice sau cu  vehicule neînmatriculate. De asemenea, au fost aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.400 de lei. Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 4 permise de conducere şi retrase 8 certificate de înmatriculare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*