Ultimele stiri

Polițiștii s-au autosesizat în cazul scandalului de la stadion când un tânăr a fost snopit în bătaie de mai mulți agenți de pază

bataie

Polițiștii timișoreni s-au autosesizat în cazul scandalului de la concertul trupei Cargo, susținut în ultima zi a Serbărilor Timișoreana! După ce au văzut filmarea realizată de un de un cameramen de la Tele Europa Nova în care angajaţii firmei VIP Security  snopeau în bătaie un tânăr de 17 ani, polițiștii au demarat o serie de cercetări pentru identificarea agenților violenți.

“Referitor la imaginile video apărute în mass–media, în care a fost surprins un scandal între mai mulţi angajaţi ai unei firme de pază şi protecţie şi un tânăr, spectator la un concert susţinut pe stadionul Dan Păltinişanu, precizăm faptul că poliţiştii Secţiei 2 Timişoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Acum se efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a persoanelor care se fac vinovate de incidental de la Stadionul Dan Păltinișanu.

Totuși, până în prezent nicio persoană dintre cele implicate în bătaie nu a depus reclamaţie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*