Ultimele stiri

Poliţiştii timişeni alături de copii de 1 Iunie

parcul copiilor

Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei de 1 Iunie, polițiștii timișeni vor fi alături de copii, prin activitățile dedicate acestora care vor fi organizate în Parcul Copiilor din Timișoara și în Parcul George Enescu din Lugoj.

Va fi organizat un concurs de îndemânare pe bicicletă, în parcarea unui centru comercial din Timișoara, unde copii vor primi diplome și premii.

În contextul sărbătoririi „Zilei Internaţionale a Copilului”, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş organizează activităţi cu şi pentru copii, promovând mesaje preventive adaptate vârstei lor.

Activităţile vor debuta mâine, 01 iunie a.c., începând cu ora 10.00, în Parcul Copiilor din Timişoara, unde luptătorii din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni Speciale, poliţiştii Biroului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, Serviciului Rutier şi Serviciului Criminalistic vor prezenta copiilor elemente de tehnică din dotarea inspectoratului.

Alături de ei se vor afla şi sportivii asociaţiilor „TIMPOLIS” şi ,,YGUANA FIGHT TEAM”, care vor efectua demonstraţii de arte marţiale.

Începând cu ora 12.00, poliţiştii Serviciului Rutier, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş şi Shopping City Timişoara, vor organiza în parcarea centrului comercial un concurs de îndemânare pe bicicletă, adresat elevilor din clasele gimnaziale.

De asemenea, poliţiştii timişeni vor transmite mesaje preventive pe teme precum regulile de circulaţie pe drumurile publice, modul de relaţionare cu cei din jur, în special cu persoanele străine, consecinţele comportamentelor neadecvate în şcoală şi pe stradă, siguranţa pe internet.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*