Ultimele stiri

Polițiștii timișeni au acționat în perioada minivacanței de Sfânta Maria

Aproape 850 de poliţişti au acţionat în perioada minivacanţei prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Ca urmare a măsurilor întreprinse, poliţiştii timişeni au constatat 38 de infracţiuni şi au aplicat peste 600 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 130.000 de lei.

Pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, în perioada 15-17 august, aproape 850 de poliţiştii au acţionat pe raza judeţului Timiş.

Peste 500 de polițiști au fost de la ordine publică, 107 de la poliţia rutieră, 22 de poliţişti de investigaţii, 131 de la transporturi, restul fiind de la alte structuri.

În urma măsurilor întreprinse, au fost constatate 38 de infracţiuni de natură judiciară, economică şi rutieră, 32 dintre acestea fiind confiscate în delict flagrant.

Poliţiştii au aplicat peste 600 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 130.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, actele de comerţ şi normele rutiere. Totodată au fost indisponibilizate bunuri în valoare de peste 2500 de lei.

20 de permise de conducere au fost reținute pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea limitelor legale de viteză, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*