Ultimele stiri

Poliţiştii timişeni au aplicat 88 de sancţiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor legale

rutiera

În cadrul unei acţiuni care s-a derulat timp de 2 zile, poliţiştii timişeni au aplicat 88 de sancţiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor legale referitoare la circulaţia autovehiculelor destinate transportului public de mărfuri şi persoane.

În perioada 09 – 10 noiembrie a. c., poliţiştii Serviciul Rutier Timiş au desfăşurat, pe raza judeţului, o acţiune care a urmărit prevenirea accidentelor de circulaţie generate de nerespectarea normelor rutiere de către conducătorii de autovehicule destinate transportului public de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone şi transportului public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri.

Astfel, poliţiştii timişeni au controlat 184 de autovehicule de transport marfă, fiind aplicate 83 de sancţiuni contravenţionale.

Totodată, au fost controlate 37 de autovehicule de transport persoane, poliţiştii aplicând 5 sancţiuni contravenţionale.

Au fost constatate şi 4 abateri prevăzute de O.G. 37/2007 pentru nerespectarea perioadelor de conducere, a pauzelor şi a perioadelor de odihnă a conducătorilor auto.

Poliţiştii au retras 7 certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice şi au reţinut 2 permise de conducere.

Valoarea sancţiunilor se ridică la peste 21.000 de lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*