Ultimele stiri

Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi despre dispariţia a doi minori de 13 și 17 ani

MARIN ALEXANDRUPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării a doi minori de 13 și 17 ani, dispăruți. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestora sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi despre dispariţia a doi minori de 13 și17 ani.
MARIN ALEXANDRU TRAIAN, de 13 ani, ar fi plecat, la data de 05 mai a.c., de la domiciliu, din localitatea Ghizela, județul Timiș și până în prezent nu a revenit.
Semnalmente: înălţime 1.60metri, greutate 40-45 de kg, ochi căprui, păr șaten, faţă ovală, ten deschis.

La data dispariţiei, minorul purta o geacă din fâș neagră, pantaloni tip jeans de culoare maro şi pantofi sport se culoare albastră.

VARGA FLORICALa data de 17 aprilie a.c., VARGA FLORICA ar fi plecat voluntar de la domiciliul bunicii, din localitatea Uitvar, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1.50-1.55 metri, 40-45 de kg, păr șaten tuns scurt, ochi verzi, ten măsliniu.

La data dispariției, minora purta o bluză de culoare albastră, pantaloni tip blue jeans și pantofi sport.

Din informațiile obținute de polițiști, reiese ca aceasta s-ar afla pe raza municipiului Timișoara, frecventând zona Iosefini și ar circula cu tramvaiul nr.9.

Oricine poate oferi informații care să conducă la găsirea minorilor este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*