Ultimele stiri

Polițiștii timișeni luptă cu flyere împotriva infractorilor. Ce campanie au demarat oamenii legii

polițiști

Poliţiştii timişeni au dat start  campaniei de prevenire „Infractorii te pot cunoaște mai bine decât crezi”. În perioada aprilie – septembrie 2014, oamenii legii se vor ocupa de informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor şi tâlhăriilor.

Activităţile din campaniei vor viza distribuirea unor materiale informativ-preventive, precum şi stabilirea unor întâlniri ale poliţiştilor  cu beneficiarii acestui proiect.

Astfel, pentru promovarea mesajelor campaniei, vor fi distribuite peste 100.000 de flyere cu recomandări preventive. De asmenea, 5.000 de afişe, vor fi expuse la avizierele blocurilor, la sediile unităţilor de poliţie, la intrările în centrele comerciale şi în alte locuri publice.

Totodată, pentru promovarea mesajelor preventive, vor fi realizate un microsite, un clip video ce va fi distribuit prin reţeaua internet şi un spot video realizat de o trupă umoristică.

În vederea diseminării mesajelor destinate prevenirii tâlhăriilor, furturilor din locuinţe şi a furturilor de şi din auto, se vor organiza întâlniri cu grupuri ţintă: asociaţii de proprietari, asociaţii profesionale, angajaţi ai unor instituţii sau societăţi comerciale.

Pe parcursul întâlnirilor, vor fi prezentate o serie de măsuri de prevenţie privind protejarea patrimoniului propriu. De asemenea, pentru ca mesajul campaniei să ajungă la cât mai multe persoane, se vor organiza acţiuni de informare în zone cu aflux mare de cetăţeni.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*