Ultimele stiri

Polițiștii timișeni promit sărbători în siguranță. Acțiunile au început deja

Politie

Aproape 300 de poliţişti au acţionat pe raza judeţului Timiş, în cursul zilei de ieri, pentru pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică. Urmare a măsurilor dispuse, au fost constatate 12 infracţiuni şi aplicate peste 250 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 82.000 de lei.

Astfel, în perioada 23-24 decembrie,poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de investigare a criminalităţii economice, de la transporturi şi cei din cadrul formaţiunilor arme, explozivi şi substanţe periculoase acţionează,la nivel naţional. Se acţionează în mod special în zona hipermarketurilor şi a marilor magazine, precum şi în alte zone aglomerate în această perioadă, respectiv gări, aerogări, pieţe sau târguri.

Activităţile vizează prevenirea furturilor de şi din autoturisme, din buzunare şi din bagaje, asigurarea unui trafic fluent şi respectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, precum şi prevenirea comiterii de fapte cu violenţă, pentru ca toţi românii să se bucure în linişte de Sărbătoarea Crăciunului. Ca urmare a măsurilor întreprinse, poliţiştii timişeni au constatat 12 infracţiuni, 9 dintre acestea fiind în flagrant.

De asemenea, poliţiştii au aplicat 256 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 82.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normele rutiere, 72 dintre acestea fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză. În plus, au fost reţinute 16 permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*