Ultimele stiri

Pompierii din cadrul ISU Banat sar în sprijinul colegilor din județul Dâmbovița! Cu ce au plecat la drum

Pompierii din cadrul ISU Banat sar în sprijinul colegilor din județul Dâmbovița, unde este cod portocaliu de ninsori! Un ofițer și 10 subofițeri au plecat ieri spre localitatea Târgoviște gata să intervină în situații de urgență. Aceștia nu au plecat cu mâna goală, ci pregătiți cu echipamentele necesare, printre care și singura autoșenilată din județul Timiș.

“În urma videoconferinţei din data de 28.12.2014, ora 10:00, condusă de domnul viceprimministru domnul Gabriel Oprea, în contextul avertizărilor COD GALBEN şi PORTOCALIU de fenomene meteo periculoase, căderi masive de zăpadă, viscol, îngheţ, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a dispus o misiune de sprijin în judeţul Dâmboviţa. Forţe şi mijloace din cadrul I.S.U. „Banat” al judeţului Timiş s-au deplasat la ora 12:32 spre localitatea Târgovişte după cum urmează: – 11 militari I.S.U., o Autoşenilată (vehicul UTV) şi o Autospecială de transport personal şi victime multiple. Cei 11 militari au si pregătire de paramedici”, spun reprezentanții I.S.U. Banat.

Deși este singura autoșenilată de care dispune ISU Banat, aceasta va fi folosită doar acolo unde va fi cod portocaliu sau cod roșu de ninsori, iar Banatul nu are încă astfel de probleme, astfel că după ce și-a încheiat misiunea la Târgoviște, autosenilata a plecat spre Tulcea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*