Ultimele stiri

Ponta: Am participat și eu la acțiunea din 2011 când Iohannis a stat alături de Băsescu

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că în 2011 a participat și el la slujba de canonizare a mitropolitului Andrei Șaguna, la care au fost prezenți atât președintele Traian Băsescu, cât și liderul PNL, Klaus Iohannis.

Premierul l-a acuzat pe Iohannis că și-a început campania „cu o mare minciună”, în contextul în care liderul PNL a negat că s-ar mai fi văzut cu șeful statului din 2008 încoace, informează Agerpres.

„Am fost și eu la acțiunea din 2011, când Klaus Iohannis a stat lângă Traian Băsescu. Nu înțeleg de ce și-a început campania cu o minciună. Domnul Iohannis are ocazia să recunoască deschis că s-a văzut de multe ori cu președintele. Până la urmă, când faci campanie cu oamenii lui Băsescu, ajungi să fii un nou Băsescu”, a scris prim-ministrul pe contul său de Facebook.

În sprijinul afirmațiilor sale, premierul a postat și două fotografii — una de la slujba de canonizare din octombrie 2011 iar cealaltă de la ceremonia din decembrie 2011, când Klaus Iohannis a fost decorat de șeful statului cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler.

Potrivit aceleași surse, președintele PNL, Klaus Iohannis, a precizat marți că din 2008 nu a mai avut nicio întrevedere cu șeful statului și a catalogat ca fiind o manipulare informațiile publicate de postul Antena 3 cu privire la o întâlnire a sa cu Traian Băsescu.

1 Commentariu pe Ponta: Am participat și eu la acțiunea din 2011 când Iohannis a stat alături de Băsescu

  1. Dar cand tu ai semnat pe ascuns pactul cu Basescu era si el cu tine?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*