Ultimele stiri

Ponta anunţă că vineri îi trimite lui Băsescu o propunere la conducerea Ministerului Culturii

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a anunţat că va discuta cu membrii coaliţiei despre o nouă conducere la Ministerul Culturii, iar vineri îi va înainta preşedintelui Traian Băsescu fie o propunere de interimat, fie nominalizarea unui ministru distinct pentru acest portofoliu.

„O să discut acest lucru cu ceilalţi parteneri de coaliţie şi sigur că mâine vom face o propunere, fie de interimat, fie de ministru definitiv. Nu ştiu dacă e, aşa, o răzbunare împotriva Guvernului, nu m-a anunţat domnul preşedinte, am aflat la televizor că nu mai avem ministru al Culturii. Cred că în această perioadă Cultura are câteva proiecte importante de finalizat – mă gândesc cel puţin la Teatrul Naţional şi la Opera Naţională, mai sunt şi altele – aşa încât nu vom întârzia”, a spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că a semnat revocarea din funcţie a ministrului Culturii, Kelemen Hunor, menţionând că a aşteptat trei luni desemnarea unui înlocuitor sau a unui ministru interimar, dar „se pare că s-a întrecut măsura”, informează Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*