Ultimele stiri

Ponta: „Băsescu mai are o sută și ceva de zile, e sfârșitul lui, pe 22 decembrie ne vom recâștiga libertatea”

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, marți, la Consiliul Național al partidului, că pe 22 decembrie românii își vor câștiga din nou libertatea, menționând că „peste 100 de zile va fi sfârșitul lui Traian Băsescu”.

„Traian Băsescu mai are o sută și ceva de zile, e sfârșitul lui, (…) vreau să vă garantez că sunt acel candidat care vrea să schimbe fundamental tot ce a fost rău în ultimii zece ani. Nu vreau să fiu doar un nume pe un birou. (…) Cred că pe 22 decembrie ne vom recâștiga, după 25 de ani, din nou libertatea și putem să ducem mai departe proiectul nostru”, a spus Ponta, la Craiova.

El a afirmat că marți seara va reveni în județul Gorj, în localitățile Novaci și Bengești Ciocadia, afectate de inundații, informează Agerpres.

1 Commentariu pe Ponta: „Băsescu mai are o sută și ceva de zile, e sfârșitul lui, pe 22 decembrie ne vom recâștiga libertatea”

  1. Dooooaaaamne, cat de prost si mincinos e Ponta asta….daca va castiga el alegerile, ne vom pierde total libertatea! Jos PSD!!! In Rusia cu voi!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*