Ultimele stiri

Ponta: Băsescu nu are niciun fel de legitimitate să mai propună ceva

Premierul Victor Ponta consideră că președintele Traian Băsescu nu mai are legitimitate să propună un nou șef al Serviciului de Informații Externe (SIE), subliniind că noul șef al statului, în decembrie, îl va recomanda majorității parlamentare pe succesorul lui Teodor Meleșcanu.

„Opinia mea este că actualul președinte, domnul Băsescu, nu are niciun fel de legitimitate să mai propună ceva și că, bineînțeles, noul președinte, în decembrie, va propune majorității parlamentare, pentru că e nevoie de un vot al Parlamentului, un nou șef de Serviciu de Informații Externe”, a declarat Victor Ponta, marți, la Palatul Parlamentului.

El a precizat că, deocamdată, generalul Silviu Predoiu, prim-adjunctul SIE, are toată competența să conducă foarte bine instituția.

Întrebat dacă va numi șefii de servicii din Opoziție în cazul în care va câștiga prezidențialele, Victor Ponta a răspuns: „O să numesc o persoană competentă”.

Premierul Victor Ponta a participat, marți, la Palatul Parlamentului, la o conferință privind libertatea presei, influența politicului asupra mass-media și corupția organizată, informează Agerpres.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*