Ultimele stiri

Ponta: Băsescu va ajunge la închisoare din cauza dosarului Nana

Premierul Victor Ponta a declarant că, în opinia sa, președintele Traian Băsescu va ajunge la închisoare după expirarea mandatului. Declarația a fost făcută duminică seara și face referire la celebrul dosar Nana, în care președintele este implicat.

Întrebat dacă Băsescu se duce la închisoare, Ponta a răspuns: „Eu cred că se duce. Dincolo de discursul politic, eu știu, legal, și știe toată lumea, că domnul președinte Băsescu este cercetat în dosarul Nana care este suspendat până la expirarea mandatului de președinte și al imunității. Dosar în care…domnul președinte Băsescu, făptuitorul Băsescu, ca să spun așa, s-a autodenunțat. A spus: n-are fata nicio vină, eu pentru mine le-am cumpărat, eu l-am trimis pe ăla micu, pe Rădulescu cu terenurile…în timpul liber. Pe măsură ce documentele au apărut, când s-a ajuns departe cu cercetările, domnul președinte a ieșit la televizor și (..) a trecut la chestii de Sicilia”, a afirmat Ponta la România TV.

Totodată, Ponta a anunțat că din cercetările Corpului de Control al Guvernului a reieșit că fostul ministru Elena Udrea a semnat pentru acordarea unor fonduri de mediu chiar pentru comuna Nana, unde se află terenul deținut de familia președintelui

„În continuare apar alte lucruri. Întâmplător, poate astăzi ați văzut, chiar a fost o întâmplare, am sesizat Parchetul pentru că acum am terminat cercetările la Corpul de Control, pe utilizarea Fondurilor de mediu cu parcurile în zona rurală. Cel mai drăguț lucru este faptul că între acele comune, vezi întâmplare — întâmplătoare era și comuna Nana. (….)De la doamna Udrea cu semnătura ei, atunci când a fost ministru interimar al Mediului, după ce ne-au dat afară( de la guvernare-n.r)”, a afirmat prim—ministrul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*