Ultimele stiri

Ponta către ministrul Apelor: Tu ce faci, fă Doina, aici? Aveai chef de niște inundații?

Ponta

Premierul Victor Ponta a fost filmat în timp ce purta o conversație cu ministrul apelor, Doina Pană, în cadrul vizitei oficiale în județul Teleorman pentru inspectarea zonelelor inundate. Premierul, împreună cum ministrul Apelor și Liviu Dragnea s-au plimbat cu barca în timp ce localnicii și jurnaliștii mergeau prin apa adâncă de aproximativ jumătate de metru.

Premierul a fost surprins în timp ce i se adresa ministrului Apelor cu apelativul „fă”.

„Tu ce faci, fă Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”, a întrebat-o Ponta pe Doina Pană.

Răspunsul acesteia a fost pe măsură: „N-aveam chef, da…”.

Victor Ponta nu recunoaște însă cele apărute în presă: “Nu folosesc termenul de „fă”, spune acesta.

În ședința de Guvern de miercuri, premierul Victor Ponta  a spus că a verificat înregistrarea conversației  sale cu ministrul Apelor și se vede clar că nu i s-a adresat cu acel termen

„ Am văzut astăzi că m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pană. Nici nu băusem whiskey, nici nu veneam de pe vapor. Nu folosesc termenul de “fă”. M-am uitat pe înregistrare şi e clar că nu am zis aşa, dar nu contează, contează că, orice vom face, unii o să ne înjure. Important este să faceţi lucruri, sunteţi miniştri, trebuie să vă faceţi datoria şi să nu plecaţi urechea la cei care ne înjură că facem”, a spus Ponta.

Sursa Foto: Digi24

1 Commentariu pe Ponta către ministrul Apelor: Tu ce faci, fă Doina, aici? Aveai chef de niște inundații?

  1. Ponta e mascarici ridicol ! Ati vazut cum il trageau jandarmii in barca pe ulita satului in conditiile in care toti satenii reau cu picioarele in apa! De rasul curcilor!!!!!!!!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*