Ultimele stiri

Ponta, după moţiune: PDL are mai multe semnături şi mai puţine voturi, sper să nu fie aşa şi la alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, după respingerea moţiunii de cenzură în Parlament, că cei de la PDL au întotdeauna mai multe semnături şi mai puţine voturi şi speră să nu se întâmple aşa şi cu candidatul la alegerile prezidenţiale.

”Ideal ar fi, însă, ca o moţiune de cenzură să se refere într-adevăr la lucruri concrete, care trebuie criticate, au fost multe atacuri la persoană, trecem peste asta şi ne vedem mai departe de guvernare”, a declarat premierul.

El a precizat că se bucură pentru faptul că în această sesiune nu mai poate fi depusă nicio moţiune de cenzură şi se poate ocupa în continuare de guvernare, iar campania electorală să nu ajungă în Parlament.

”Constat, încă o dată, şi nu o fac cu răutate, că cei de la PDL au întotdeauna mai multe semnături şi mai puţine voturi. E a doua moţiune de cenzură în care semnează mai mulţi şi votează mai puţini. Sper să nu se întâmple aşa şi cu candidatul la prezidenţiale, să aibă mai puţine voturi decât semnături, pentru că acolo este ceva mai grav”,”a mai spus el.

Victor Ponta a menţionat că, de la 130-140 de ordonanţe de urgenţă pe an, în vremea Guvernului Boc, anul acesta Guvernul a dat 54 de ordonanţe şi este optimist că anul viitor vor fi şi mai puţine astfel de acte normative, întrucât noul preşedinte nu va mai „bloca activitatea legislativă a Parlamentului, aşa cum s-a întâmplat în aceşti ultimi doi ani.

Moţiunea de cenzură iniţiată de ACL, intitulată ”Victor Ponta pune în pericol statul de drept! Opriţi fraudarea alegerilor de către PSD!”, a fost respinsă, luni, în plenul Parlamentului, fiind înregistrate 154 de voturi „pentru”.

Moţiunea de cenzură a fost semnată de 171 de parlamentari ACL, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*