Ultimele stiri

Ponta: Fac apel la fundațiile europene și la guvernele UE să sprijine Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a făcut ieri, la aniversarea a 15 ani de activitate în România a Fundației Konrad Adenauer, un apel către toate fundațiile europene și guvernele UE să ajute Republica Moldova în demersul proeuropean al acestei țări.

„Vreau să rog Fundația Konrad Adenauer ca și celelalte fundații europene și germane să sprijine efortul pe care România și întreaga Europă îl fac pentru a ajuta Guvernul Republicii Moldova în demersul său proeuropean și prodemocratic. Cred că este nevoie de România în primul rând, dar este nevoie de Germania, este nevoie de guverne, dar este nevoie și de fundații democratice care să ajute Moldova, să ajute Ucraina, să ajute Georgia în acest drum pe care România l-a parcurs și îl parcurge și în acest moment”, a afirmat prim-ministrul, scrie Agerpres.

La aniversarea Fundației Konrad Adenauer au participat, alături de prim-ministrul Victor Ponta, președintele fundației, Hans-Gert Pottering, președintele PDL, Vasile Blaga, președintele PNL, Klaus Iohannis, miniștri și parlamentari.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*