Ultimele stiri

Ponta îi asigură pe români că nu vor avea probleme cu gazul cel puțin 6 luni de acum înainte

 

Premierul Victor Ponta a declarat luni, în cadrul unei ședințe, că deși situația dintre Rusia și Ucraina devine destul de tensionată, gazele nu vor fi oprite în țara noastră.  Premierul a purtat de dimineață o discuție cu ministrul Energiei și s-a ajuns la concluzia că România are suficiente rezerve pentru a face față consumului de gaze pentru următoarele șase luni.

În cadrul ședinței de dimineață, Victor Ponta a afirmat: „Vedeţi că situaţia în regiune se deteriorează, se opresc gaze. Azi de dimineaţă am stat cu ministrul Energiei şi vreau să dau un semnal de acum, imediat, că pentru România pe termen scurt, şase luni, nu e niciun fel de problemă, avem rezervele necesare”.

Potrivit Mediafax, Victor Ponta a vrut să arate în timpul ședinței că în acest moment destul de dificil este important ca în toată scena politică să existe stabilitate şi predictibiliate.

”Principala responsabilitate privind stabilitatea se îndreaptă către noi ca fiind partidul cel mai mare din coaliţia de guvernare. Vreau să vă rog pe toţi în toate structurile pe care le reprezentaţi – Parlament, structuri locale, Guvern – să daţi acelaşi mesaj că e o perioadă în care România are nevoie mai mult decât orice de seriozitate şi stabilitate”, a mai spus Ponta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*