Ultimele stiri

Ponta, lui Iohannis: Aveţi o atitudine de moşier cu toţi românii

Premierul Victor Ponta i-a adus, marţi, succesiv, liderului PNL, Klaus Iohannis, la dezbaterea de la Realitatea TV, o serie de jigniri, el spunându-i acestuia că are o atitudine de moşier cu toţi românii, în condiţiile în care subiectul discuţiei viza votul electronic şi prin corespondenţă, informează Mediafax.

„Aţi plecat de la mine din birou foarte cuminte. Vreau un singur lucru: să ne trataţi cu respect”, i-a spus Ponta lui Iohannis, după ce afirmase că românii nu sunt slugile lui Iohannis şi că atunci când a fost la el în birou, Iohannis era foarte „umil şi calm” şi că vrea să fie la fel, adică „cuminte şi calm”.

Iohannis i-a spus că acela care va pierde alegerile va fi şi cel care va pleca cu coada între picioare.

„Cu coada între picioare va pleca cel care pierde alegerile, domnule Ponta”, i-a replicat Iohannis.

„Tocmai de asta vreau să vă rog să ne trataţi cu respect. Aveţi o atitudine de moşier cu toţi românii”, a continuat Ponta.

Iohannis a pus însă punct disputei, cu ajutorul moderatorului.

„Dumneavostră vorbiţi şi pe timpul dumneavostră, şi pe timpul meu. Ar fi foarte frumos dacă am vorbi unul după altul. Ar fi aşa o chestiune minimală. Domnul Ponta, sunteţi şi deputat sau numai prim-ministru unde aveţi un birou şi cu coada între picioare pentru unii?”, a mai spus Iohannis.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*