Ultimele stiri

Ponta: „Nu candidez că mă forțează cineva și nici nu trebuie să mă las rugat”

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat luni că social-democrații nu au făcut presiuni asupra lui pentru a-și anunța candidatura pentru alegerile prezidențiale, dar a adăugat că nici nu trebuie să se lase rugat, informează Mediafax.

„Nu a făcut nimeni presiuni și, dacă e ceva cu ce m-am obișnuit de când sunt președinte al PSD, rezist la toate tipurile de presiuni. Nu candidez că mă forțează cineva și nici nu trebuie să mă las rugat, trebuia pur și simplu să discut cu toți colegii mei care este situația noastră actuală ca partid, care este situația României, ce arată cercetările sociologice”, a spus Ponta la Orăștie întrebat de eventuale presiuni asupra sa venite din partid, potrivit aceleași surse.

Liderul social-democraților a reamintit că intenționa să rămână prim-ministru până în 2016.

„Proiectul meu personal era acela de a rămâne prim-ministru până în 2016, dar în același timp am învățat că un prim-ministru, dacă stă toată ziua și în loc să-și folosească toată energia și inteligența și dorința de a face lucruri bune pentru țară se luptă cu președintele țării, e o pierdere pentru România. Așa încât, dacă sunt candidatul care are cele mai mari șanse să câștige pe 1 august, voi anunța foarte clar dorința mea și hotărârea de a candida”, a adăugat Ponta.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*