Ultimele stiri

(P) Ponta se bucură de susţinerea reprezentanţilor minorităţilor din Banat

Candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale se bucură de susţinerea reprezentanţilor minorităţilor din Banat. La nivel local a avut loc o reuniune a reprezentanţilor PSD, PC, PLR şi UNPR cu parlamentarii minorităţilor, se arată într-un comunicat transmis de PSD.

“Prima prioritate din Proiectul de țară propus românilor de către domnul Victor Ponta este aceea de a consolida unitatea românilor prin încurajarea unui climat de consens, de cooperare și prin dialogul inițiat de Președintele României. Aceasta este o prioritate de prim rang și pentru cetățenii din județul Timiș, din vestul țării, o zonă a României recunoscută pentru multiculturalitate și pentru diversitate etnică, pentru diversitatea socială care îmbogățește comunitățile de aici.

Semnatarii sunt Slavomir Gvozdenovici, Deputat, Uniunea Sârbilor din România, Niculae Mircovici, Deputat, Uniunea Bulgară din Banat – România, Gheorghe Hleba, Președinte Uniunea Ucrainenilor, Timiș, Ion Marocico, Deputat, Uniunea Ucrainenilor din România, Ion Răducanu, Deputat, Președinte UNPR Timiș, Maria Grapini, Europarlamentar, Președinte PC Timiș, Petru Ehegartner, Senator, Președinte PLR Timiș, Vasile Pupăzan, Președinte PP-DD Timiș, Grigore Trif, Președinte PRM Timiș şi din partea PSD Timiș: Titu Bojin, Președinte al Consiliului Județean Timiș, Președinte PSD Timiș şi Ilie Sârbu, Senator de Timiș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*