Ultimele stiri

Ponta şi Dragnea pleacă la Belgrad, pentru reuniunea Europa Centrală şi de Est-China

Premierul Victor Ponta se va afla, marţi, la Belgrad, unde va participa, împreună cu ministrul Administraţiei, vicepremierul Liviu Dragnea, la cea de-a treia reuniune la nivel de prim-miniştri din Europa Centrală şi de Est şi China, informează Guvernul, scrie Mediafax.

„Prim-miniştrii vor evalua, la summit-ul de la Belgrad, stadiul implementării propunerilor de cooperare lansate cu un an în urmă la Bucureşti în cadrul ”Liniilor Directoare pentru cooperarea între China şi Statele din Europa Centrala şi de Est”. De asemenea, vor aborda modalităţile de aprofundare, în continuare, a cooperării în acest format prin proiecte concrete în domenii precum transporturi şi conectivitate, comerţ şi investiţii, energie, finanţe, ştiinţă şi tehnologie, protecţia mediului şi schimburile inter-umane”, se arată într-un comunicat.

Ponta va avea, cu această ocazie, întrevederi bilaterale cu premierul chinez Li Keqiang, cu prim-ministrul Serbiei, Aleksandar Vucic, şi cu alţi şefi de guvern ai statelor participante.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*