Ultimele stiri

Ponta: Rectificarea bugetară va fi pozitivă, în iulie avem 100% încasări la buget

Premierul Victor Ponta a declarat luni seară că rectificarea bugetară care va fi făcută în această săptămână va fi pozitivă și că președintele Traian Băsescu „minte” când afirmă că există un deficit de 2,4 miliarde de lei.

„Săptămâna aceasta va fi rectificarea bugetului, va fi pozitivă. N-are nicio legătură. (…) Nu dau cât aș vrea sau cât mi s-a cerut”, a afirmat Ponta la România TV.

Întrebat dacă președintele Traian Băsescu minte când afirmă că există un deficit de 2,4 miliarde în ceea ce privește încasările ANAF, Ponta a replicat: „Bineînțeles că minte, nu e nicio problemă asta”.

Premierul a mai adăugat că pe luna iulie încasările la buget sunt de 100% .

„Pe luna iulie, astăzi este 28, încă nu s-a terminat luna iulie, avem 100% încasări la buget, cele din plan, celebrul plan al domnului Gherghina. Se pare că cu noua lege a insolvenței, cu teama pe care, pe bună dreptate și îi laud pentru asta, procurorii, cei de la Direcția Antifraudă, au început să o stârnească (…) se pare că încet—încet acest sistem începe să dea rezultate și asta nu va fi decât în folosul tuturor”, a precizat Ponta, informează Agerpres.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*