Ultimele stiri

Ponta: Susținerea președintelui pentru candidatura Elenei Udrea este „total incorectă” și „indecentă”

Susținerea pe care Traian Băsescu o acordă candidaturii Elenei Udrea este „total incorectă” și „indecentă”, afectând demnitatea funcției prezidențiale, a declarat, marți, premierul Victor Ponta, informează Agerpres.

„Mi se pare total incorect și indecent. (…) Reiterez ce le-am spus colegilor mei de partid, dacă ajung președintele României, ne vedem în condiții neoficiale, nu facem ședințe de PSD la Cotroceni, nu vă afișați cu mine în campanie, nu vă puneți cu mine pe afișe, pentru că eu sunt președintele tuturor românilor din momentul în care sunt ales acolo. Ceea ce face președintele Băsescu azi, în campania doamnei Udrea, mi se pare incorect, indecent și mi se pare că, până la urmă, coboară prestanța funcției de președinte într-o zonă inacceptabil de joasă”, a spus prim-ministrul la Digi 24.

În opinia sa, Elena Udrea nu are șanse reale în actualele alegeri, chiar dacă beneficiază de susținere totală din partea președintelui în funcție. „Cred că are un singur rol, acela de a strânge pentru domnul Iohannis un număr de voturi pentru turul doi”, a afirmat Victor Ponta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*