Ultimele stiri

Ponta: „Termenul pentru motivarea la Legea insolvenţei expiră sâmbătă”

Premierul Victor Ponta spune că termenul de redactare a motivării la decizia privind Legea insolvenţei expiră sâmbătă.

Primul lucru extraordinar pentru încasările la buget, extraordinar de bun, va fi dacă, după nenumărate piedici de toate tipurile, puse de tot felul de grupuri de interese şi de oameni politici, o să avem promulgată noua lege a insolvenţei. A fost adoptată de Parlament, Curtea Constituţională, cu 9 la 0, a considerat-o constituțională. Acum, prin tot felul de tertipuri şi hăţişuri birocratice, încă nu e promulgată. Înţeleg că cele 30 de zile se împlinesc pe 21 (…) deci, sâmbătă se împlinesc cele 30 de zile. Curtea Constituţională a lucrat cu viteză 30 de zile ca să motiveze, de fapt, decizia. Important este ca preşedintele să o promulge”, a spus Ponta, în şedinţa de guvern, anunță Mediafax.

Potrivit sursei, în replică, preşedintele CC a precizat că motivarea deciziei din 21 mai privind Legea insolvenţei, prin care se constată că este constituţională, este redactată în cel mult 30 de zile de la data pronunţării.

Curtea Constituţională a decis, în mai, că Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă este constituţională, respingând sesizarea PNL, care a contestat mai multe articole din actul normativ adoptat de Camera Deputaţilor în 15 aprilie.

 

1 Commentariu pe Ponta: „Termenul pentru motivarea la Legea insolvenţei expiră sâmbătă”

  1. Tatar Gheorghe // 21 iunie 2014 a 01:45 // Răspunde

    NO COMENT.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*