Ultimele stiri

Ponta vrea să semneze cu Tăriceanu un acord de guvernare, dacă acesta nu intră în turul II

Liderul PSD, Victor Ponta, a anunţat că intenţionează să semneze cu preşedintele Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu Tăriceanu, dacă acesta nu va intra în turul II al alegerilor prezidenţiale, un acord de guvernare care va stabili că viitorul Executiv ar fi format şi din PLR, UDMR, PC, UNPR, informează Mediafax.

Acordul de guvernare, care va fi aplicat în cazul în care Ponta câştigă alegerile prezidenţiale, va fi semnat imediat după primul tur al alegerilor, dacă Tăriceanu nu intră în turul II.

„Dacă domnul Tăriceanu intră în turul doi al alegerilor, vom fi nişte adversari absolut cum nu a mai văzut România, doi oameni care ne respectăm, care putem să lucrăm împreună. Dacă nu, imediat după primul tur, vom face un acord de guvernare care va spune foarte clar că noul guvern, de fapt, noul prim-ministru va fi desemnat prin acordul tuturor partidelor, PSD, PC, UNPR, UDMR, PLR, şi noul guvern va avea în compoziţia sa, cu funcţii de miniştri, secretari de stat, reprezentanţii acestor partide”, a spus Ponta la Antena 3, precizează aceeași sursă.

4 Commentarii pe Ponta vrea să semneze cu Tăriceanu un acord de guvernare, dacă acesta nu intră în turul II

  1. Tariceanu din cate am observat este singurul candidat din cei 14 care are un plan politic de tara, nu chestii copiate din nu stiu ce manuale a unui consilier de al lui Basescu cum au Udrea si Iohannis, una care isi face campanie cu terenurile de sport construite in panta sau in localitati unde nu exista tineret; de banii cheltuiti total gresit. Ponta are un doar un plan de guvernare.

  2. Tăriceanu este singurul candidat care propune un proiect politic bine articulat pentru România:„România, a şaptea putere a Uniunii Europene”.

  3. L-am vazut luni seara pe Tariceanu la Romania Tv si m-a surprins placut. A vorbit despre afacerea Microsoft si nu s-a apucat sa atace justitia sau sa ii incalce independenta, a vorbit despre Iohannis, si a avut dreptate – un om foarte ciudat care ori nu cunoaste atributiile presedintelui ori se de acord cu tot ceea ce face Basescu. Este singurul care in ultimii 14-15 ani a dat dovada de decenta. Sper sa il vad presedinte sau daca nu, premier!

  4. Andrei are dreptate daca nu presedinte macar premier sa ajunga Tariceanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*