Ultimele stiri

Posibila demisie a lui Constantin Ostaficiuc din funcţia de preşedinte al PDL Timiş contestată de democrat-liberali, dar susţinută de surse

Constantin Ostaficiuc

Au apărut noi probleme în PDL. Așa anunță surse ale Timişoara Online, care susţin că, după alegerile europarlamentare din data de 25 mai, preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc va demisiona din  funcţie.

Mai mult, sursele spun că liderul PDL Timiş a vorbit despre intenţiile sale, săptămâna trecută, cu Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean. Cu toate acestea, informaţia respectivă a fost dezminţită de Constantin Ostaficiuc.

Contactat de Timişoara Online acesta a afirmat: „Mai lăsaţi-mă cu prostia asta. Lăsaţi-mă cu discuţii cu domnul Bojin. Să ne vedem de viaţă înainte. Să îşi vadă fiecare, mai departe, de drumul lui, nu stau eu la presiunea cuiva”.

În locul său, ca preşedinte interimar, ar veni deputatul Alin Popoviciu, dar prezenţa sa ca preşedinte nu este pe placul primarilor PDL din judeţ.

Contactat de Timişoara Online pentru a vorbi despre acest subiect, Alin Popoviciu a pretins că nu ştie nimic pe această temă şi că astfel de zvonuri nu sunt altceva decât diversiuni de campanie. Deputatul bănuieşte că în spatele acestor informaţii ar fi PSD-ul sau liberalii.

Deşi sursele afirmă clar că discuţia dintre Titu Bojin şi Constantin Ostaficiuc a avut loc, nici şeful CJT nu vrea să recunoască faptul că a vorbit despre acest lucru cu preşedintele PDL. Cu toate acestea, Titu Bojin spune că a purtat o discuţie cu Ostaficiuc, dar nu pe această temă, dar spune că a auzit şi el că în „anumite cercuri”, şeful PDL Timiş şi-a anunţat intenţia de a demisiona.

2 Commentarii pe Posibila demisie a lui Constantin Ostaficiuc din funcţia de preşedinte al PDL Timiş contestată de democrat-liberali, dar susţinută de surse

  1. Pai sa plece o data, ce, se crede buricul pamantului? La cat de bogat este…

  2. SA NU UITE SA O IA SI PE PRINTESA oANA…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*