Ultimele stiri

Poșta Română îi sprijină pe timișenii afectați de inundații

inundatii

Compania Naţională Poşta Română sare în ajutorul persoanelor afectate de inundații cu spații de cazare, aflate în proximitatea zonelor sinistrate. Mai mult, operatorul naţional de poştă oferă autorităţilor judeţene sprijin logistic, constând în transportul şi distribuţia ajutoarelor colectate la nivel local.

Poșta Română sprijină și locuitorii din județul Timiș afectați de inundații, dar și din Caraș-Severin, Argeș, Vâlcea, Mehedinți, Dolj, Gorj, Olt şi Teleorman cu spații de cazare. Este vorba despre 27 de camere, cu 57 de paturi simple, şi despre trei garsoniere, cu trei paturi duble. Spaţiile de cazare sunt dotate cu grupuri sanitare şi cu bucătării proprii. Acestea se află în municipiile Craiova, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu-Severin şi Timişoara. Ele pot găzdui în această perioada critică familiile sau persoanele rămase fără adăpost.

„Poşta Română doreşte să dea exemplul personal al modului în care oamenii simpli, dar şi companiile, fie ele publice sau private, trebuie să-şi ajute semenii. Solidaritatea şi voluntariatul stau la baza oricărei societăţi avansate, indiferent de resursele ei financiare”, a declarat Alexandru Petrescu, Director General Compania Naţională Poşta Română.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*