Ultimele stiri

Postul rămas vacant în CJT după moartea lui Ilie Bertea a fost oficial ocupat. Cine este noul consilier judeţean

Crisan Teodor Adrian

Locul de consilier judeţean lăsat liber după ce Ilie Bertea s-a stins din viaţă, a fost azi ocupat oficial. În această poziţie a fost numit un alt membru PP-DD, Crişan Teodor Adrian.

Pe ordinea de zi a şedinţei de plen a Consiliului Judeţean, care a avut loc miercuri, s-a votat, mai întâi, proiectul de hotărâre prin care s-a constatat încetarea din funcţie a lui Ilie Bertea. Apoi consilierii judeţeni au votat „pentru” numirea în funcţie a lui Crişan Teodor Adrian. Odată cu validarea mandatului de consilier judeţean, acesta a fost felicitat de preşedintele CJT, Titu Bojin, care l-a anunţat că şi-a început oficial activitatea de consilier judeţean.

Vă reamintim că acest post a fost iniţial ocupat de Ilie Bertea, dar acesta s-a stins din viaţă, în această lună, la petrecerea de 8 Martie a partidului său. În timp ce dansa, acesta a căzut din picioare şi a decedat în urma unui infarct.

Înainte de a începe şedinţa de plen a Consiliului Judeţean, Titu Bojin le-a cerut celor prezenţi în sală să ţină un moment de reculegere în memoria lui Ilie Bertea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*