Ultimele stiri

Poveste de dragoste între un elev de 16 ani şi profesoara de franceză de la un liceu din Timiș. Cum au ajuns să se iubească

Iubire ca-n filme între o profesoară care predă la o școală din județul Timiș și un elev de-al ei de doar 16 ani. Cei doi au decis să-și facă publică relația de amor pe Facebook, astfel că de idilă a aflat și conducerea școlii. În cazul în care dascălul nu va încheia relația cu minorul, aceasta riscă să-și piardă locul de muncă.

Tânăra profesoară care a postat fotografia pe rețeaua de socializare alături de iubitul ei de doar 16 ani predă la Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Făget, iar elevul este înscris în clasa a X-a la profilul Matematică-Informatică.

„Promisiunea doamnei profesoare a fost că va înceta această relaţie, sperăm că se va ţine de cuvânt, altfel vom lua măsuri. Se poate ajunge, depinde de cum reacţionează, se poate ajunge şi la sancţiuni grave. El este un elev slăbuţ, clasa este în general mediocră, greutăţi din partea lui nu am avut în ceea ce priveşte comportamentul. Nu ştiu dacă un elev, la 16 ani, are un discernământ extraordinar. Un profesor, chiar tânăr la 20 şi ceva de ani, ştie că relaţiile nu pot exista în această condiţie. Ca mamă, nu cred că există părinte care să fie de acord cu o asemenea relaţie”, a declarat pentru Cetăţeanul Delia Bulgar, director adjunct al Liceului Teoretic „Traian Vuia” Făget.

„Nu este deloc avansată relaţia, suntem prieteni şi mi-am dat seama în timp că nu este deloc bine să am o relaţie altfel decât profesională cu el. Nu ştiu unde s-a realizat schimbarea (dintre o relaţie profesor-elev într-una de dragoste, n.r.) dar am pus capăt. Nu este bine pentru statutul meu de profesoară această situaţie. Nu m-am gândit că o să am probleme”, a declarat Alexandra Minescu, profesoară de franceză la liceul din Făget.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*