Ultimele stiri

PP-DD nu mai are reprezentant în Consiliul Local după ce Lucian Taropa a trecut la PSD. Cine mai migrează la social-democrați

Lucian Taropa

Nu s-a prezentat la plenul Consiliului Local, dar a mers la conferința social-democraților de vineri. Vorbim despre consilierul local, Lucian Taropa, care a părăsit PP-DD pentru a trece la PSD. Anunțul a fost făcut în cadrul Conferinței Județene Extraordinare a PSD Timiș de deputatul Sorin Grindeanu.

De asemenea, președintele PSD Timiș, Titu Bojin, a anunțat că nouă primari, mai mulți consilieri locali, și trei județeni au ales să treacă la social-democrați.

„Există un număr însemnat de consilieri locali, consilieri municipali și consilieri județeni care au venit în PSD Timiș. Vreau doar să-i numesc pe cei trei consilieri județeni care au trecut în PSD, cărora vreau să le mulțumesc să sunt alături de noi, astfel că PSD are majoritatea în Consiliul Județean Timiș. Este vorba despre Gheorghe Bologa, care a venit de la PNL, Teodor Crișan, de la PP-DD, și vicepreședintele CJ Timiș, Florian Zanfir, de la PP-DD ”

După plecarea lui Taropa de la PP-DD, partidul fondat de Dan Diaconecu rămâne fărp nici un reprezentant în Consiliul Local.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*