Ultimele stiri

Prăjitură cu brânză

prajitura cu branza

Ingrediente:
Pentru blat: 6 ouă, o cana cu zahăr, trei sferturi cană ulei, 14 linguri de făină, un praf de copt.
Pentru crema de brânză: 800 g brânză dulce, 3 ouă, 10 linguri zahăr, stafide, esenţă de vanilie, zahăr vanilinat.

Preparare

1. Stafidele se pun pentru 10 minute în apă fierbinte. Apoi se scurg de apă, se stropesc cu esenţă de vanilie şi se lasă deoparte.

2. Se pregăteşte blatul: se separă ouăle şi se bat spumă albuşurile cu zahărul. Se adaugă gălbenuşurile, uleiul, praful de copt şi făina.

3. Se pregăteşte crema de brânză: se separă ouăle, se bat spumă albuşurile cu zahărul, se adaugă gălbenuşurile, zahărul vanilat şi apoi uşor se amestecă cu brânză şi stafidele.

4. Se pune hârtie de copt în tavă şi se toarnă jumătate din aluat. Crema de brânză se întinde uniform deasupra şi apoi se toarnă restul de aluat.

5. Prăjitura se pune în cuptorul bine încins pentru 45-50 minute. Se lasă în tavă până se răceşte după care se taie, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*