Ultimele stiri

Predoiu: La finalul lunii tragem linie la programul de guvernare al PNL

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat, marţi, la finalul unei dezbateri în grupul parlamentar al PNL, că la finalul lunii va fi definitivat programul de guvernare după finalizarea consultărilor pe document, menţionând că liniile majore sunt stabilite şi convenite.

”A fost o discuţie profesionistă, o discuţie serioasă, politică, dar care a intrat şi în detalii tehnice pe anumite domenii. A fost o discuţie care a demonstrat faptul că avem un program realist, un program care nu minte românii. (…) Pe baza acestui program chem toţi parlamentarii care vor să facem România lucrurilor bine făcute să ni se alăture. Este timpul ca domnul Ponta să meargă acasă, dar pentru asta trebuie să construim o platformă politică în jurul soluţiilor pentru cetăţenii români”, a declarat Predoiu, la finalul discuţiilor cu parlamentarii liberali.

Liderul PNL a admis că o parte dintre parlamentari a ridicat obiecţii asupra unor elemente din proiectul programului de guvernare propus. Citește mai multe AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*