Ultimele stiri

Prefectul de Timiş, în continuare, nemulţumit de atitudinea primarului. Ce îl deranjează pe Eugen Dogariu

Eugen Dogariu

Luna trecută, prefectul de Timiş, Eugen Dogariu, a făcut un apel public către primarul Nicolae Robu pentru a-i atrage atenţia acestuia să nu mai adreseze cereri către diferite instituţii, printre care se numără şi SRI, atunci când proiectele sale nu funcţionează aşa cum se aşteaptă. Prefectul a sugerat că Nicolae Robu ar trebui să caute vinovaţii în propria instituţie şi să nu încerce să găsească soluţii în altă parte.

Acum, Eugen Dogariu a vorbit, din nou, despre atitudinea primarului şi modul în care găseşte mereu vinovaţi pentru probleme pe care Primăria le creează. Mai mult, atunci când a fost întrebat de jurnalişti dacă e mulţumit de modul în care operează primarul după ce i-a atras atenţia, prefectul a afirmat: „Nu sunt mulţumit” şi a explicat de ce.

„Am văzut că domnul primar a prezentat faptul că sunt nişte experţi cei care realizează aceste elemente, dar şi aceşti experţi sunt stabiliţi, până la urmă, tot ca urmare a unor acţiuni făcute de Primărie, iar mai departe, există nişte acţiuni pe care Primăria le face, de exemplu, recepţia unor lucrări. Diferitele lucrări, gen, caietul de sarcinii, gen, proiecte de execuţie sunt recepţionate până la urmă de Primărie. A fost problema de pe Bega, faptul că trotuarele sunt mult prea înguste. Proiectul tehnic a fost recepţionat de cineva, cineva care a dat tema de proiect, şi a făcut recepţia proiectului. Se putea constata la momentul respectiv că sunt probleme legate de proiect”, a spus Eugen Dogariu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*