Ultimele stiri

Prefectul Eugen Dogariu îi „ceartă” pe şefii de deconcentrate. Vrea să le facă instructaj despre cum să folosească telefoanele mobile

Telefon

Prefectul de Timiş, Eugen Dogariu, este nemulţumit de modul în care directorii de deconcentrate par să fie mai interesaţi de propriile telefoane mobile decât de subiectele discutate în şedinţe.

Acesta le-a atras atenţia colegilor săi că ar trebui să se limiteze la folosirea telefoanelor doar atunci când este cazul. Eugen Dogariu a mai spus, în timpul şedinţei colegiului prefectural, că nu credea că va trebui să aducă în discuţie astfel de lucruri.

„Am constat că în timpul colegiului prefectural unii dintre colegi au fost foarte activi pe ceea ce înseamnă telefoane, modul în care sună telefoanele, vorbitul la telefoane şi am crezut că s-a întâmplat ceva deosebit. Am fost curios să ştiu dacă au apărut situaţii de urgentă în cele 40 de minute cât durează un colegiu prefectual şi dacă era nevoie să fie atât de activi. Am zis că pe viitor, dacă se mai întâmplă acest lucru, o să facem un instructaj de utilizare a telefoanelor mobile în modul silenţios” a afirmat prefectul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*