Ultimele stiri

Prefectul Eugen Dogariu: „primarul este rugat să caute vinovaţii în instituţia pe care o conduce”. Ce i-a răspuns Nicolae Robu

Prefectul de Timiş, Eugen Dogariu, s-a săturat de atitudinea primarului Nicolae Robu. Acesta a afirmat, astăzi, că este nemulţumit de modul în care primarul încearcă mereu să găsească vinovaţi din afara Primăriei, atunci când lucrurile nu merg bine.

Eugen Dogariu a fost deranjat de faptul că Nicolae Robu a cerut sprijinul SRI în legătură cu anumite licitaţii.

Acest lucru l-a deranjat pe prefect care a declarat că „primarul să nu mai caute vinovaţi în altă parte. Dacă vă aduceţi aminte, cu câteva zile în urmă, s-a dat vina pe CFR pentru că lipseau avize. Am văzut cu toţii că existau acele avize şi, din cauza proastei organizări a primăriei, nu ştiam de ele. (…)Domnul primar este rugat să caute vinovaţii în interiorul instituţiei pe care o conduce. Rugămintea mea este ca, prima oară, vinovaţii să fie căutaţi în instituţia Primăriei”.

Primarul Nicolae Robu i-a răspuns prefectului şi a declarat că acesta este în „eroare”.

„În primul rând, vreau să spun că eu îl apreciez, sincer, pe domnul prefect Eugen Dogariu şi vreau să subliniez că am avut o colaborare excelentă cu dânsul, până în momentul de faţă, şi sper să avem şi în continuare. Funcţia de prefect este una apolitică şi sper ca domnul Eugen Dogariu să reziste la presiunile pe care, fără îndoială, PSD le va exercita asupra dumnealui. (…) Domnul prefect este în eroare, probabil fără rea credinţă. În primul rând, eu nu am făcut apel la SRI, ci la instituţiile specializate ale statului. Dacă aş avea vreo suspiciuni că e vreo problemă în Primărie, nu aş îndrăzni să cer instituţiilor specializate ale statului să monitorizeze modul în care se desfăşoară lucrările de licitaţie din Primărie. Problema este cu totul alta, caietele de sarcini nu sunt făcute de Primărie, sunt făcute de experţi, de proiectanţi. Iată o altă eroare în care se află prefectul. Eu sunt convins că a fost dezinformat”, a comentat primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*