Ultimele stiri

Prefectul județului Timiș, întâlnire cu primarii

Eugen Dogariu, prefectul județului Timiș, a avut la începutul săptămânii o întâlnire cu primarii și secretarii unităților administrativ – teritoriale din județul Timiș pentru a discuta despre listele cu persoanele care beneficiază de pachete cu alimente în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014.

„Listele cu persoanele care beneficiază de pachete au fost transmise Instituției Prefectului de Ministerul Fondurilor Europene, iar distribuirea pachetelor va fi făcută de fiecare primărie în termen de 30 de zile de la primirea pachetelor. Aceste pachete ajung la primării conform unui grafic realizat de Ministerul Fondurilor Europene”, informează Prefectura.

Un alt subiect abordat a fost legat de Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 74/2014 cu privire la rectificarea bugetului de stat și unele măsuri bugetare. Acest act normativ prevede majorarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru bugetele locale, o parte din aceste sume fiind destinate plății personalului din învățământul preuniversitar.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*