Ultimele stiri

Pregătiri pentru Festivalul Dovleacului de la Kikinda. Cum pot timişorenii să ajungă mai uşor în Serbia

festivalul dovleacului

În apropiere de Timişoara se dă starul celui mai mare festival al dovleacului din sud-estul Europei. Evenimentul are loc la Kikinda, Serbia, în acest sfârşit de săptămână.

Pentru că mulţi timişoreni vor dori să participe la Festivalul Dovleacului, la fel ca în anii precedenţi, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Române a luat decizia de a prelungi temporar orarul de funcţionare al punctului de trecere a frontierei Lunga.

Prin urmare, în zilele de 10 şi 11 octombrie, între orele 20.00 – 02.00, acest punct va fi deschis temporar pe timp de noapte.

„Scopul deschiderii temporare pe timp de noapte, prin prelungirea programului normal de funcţionare (care este între orele 08.00 – 20.00), a Punctului de Trecere a Frontierei Lunga este celebrarea Festivalului Dovleacului pe teritoriul sârbesc. Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a întreprins toate măsurile necesare pentru ca traficul peste frontieră să se desfăşoare în condiţii optime. Cu această ocazie dorim să amintim tuturor cetăţenilor români că trecerea frontierei române spre Serbia se poate face în baza unui document de călătorie valabil (carte de identitate sau paşaport)”, transmite Poliţia de Frontieră Timiş.

Programul complet al Festivalului Dovleacului este disponibil AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*