Ultimele stiri

PREMIERĂ Cum află studenții economiști de la Universitatea de Vest din Timișoara tot ce-i interesează despre facultate direct de pe smartphone

aplicatia FEAA

Adio, vizite la secretariat și nervi întinși la maxim din cauza cozilor infernale, pentru studenții de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Totul pentru că tinerii care învață la FEAA au acces la informație direct de pe smartphone.

Anul 2015 le aduce acestor studenți, în premieră, aplicația FEAA pentru telefoane inteligente. Este vorba despre o aplicație prin care studenții au la dispoziție o serie de funcționalități deosebit de utile care le facilitează accesul la informații privind activitățile din Facultate. Prin intermediul său, studenții Universității de Vest pot accesa mai ușor informațiile administrative importante, evitând vizitele la secretariat sau pierderea unor informații utile. Aplicația FEAA include și alte funcționalități, precum orarul digitalizat, știri, sondaje etc.

Momentan, aplicația poate fi accesată doar de către studenții Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor. În urma feedback-ului acestora, pe viitor se vor dezvolta mai multe funcționalități și, cel mai probabil, acest serviciu se va implementa la nivelul întregii universități sau, mai mult, pentru tot mediul universitar timișorean.

Aplicația reprezintă un proiect complex inițiat de o echipă coordonată de studentul FEAA Remus Rădvan cu suport tehnic din partea unei companii din Timișoara. Aplicația FEAA este deja disponibilă pe Google Play pentru smartphone cu sistem de operare Android și poate fi accesată utilizând link-ul bit.ly/aplicatieFEAA

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*