Ultimele stiri

PREMIERĂ! Festivitatea de deschidere a noului an şcolar de la Colegiul Naţional Bănăţean, transmisă pe Internet

colegiul national banatean

Colegiul Naţional Bănăţean, una dintre cele mai vechi şi mai prestigioase instituţii de învăţământ din Timişoara, îşi deschide porţile pentru elevi luni, 14 septembrie. Festivitatea de deschidere a noului an şcolar va avea loc la ora 09.00 şi va aduce o premieră regională pentru şcoala timişoreană. Asta pentru că festivitatea va fi transmisă live, pe Internet.

Că de obicei, la eveniment vor fi prezenţi elevii şi cadrele didactice ale Colegiului Naţional Bănăţean, dar şi primarul Timişoarei, Nicolae Robu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, dar şi rectorul Universităţii de Vest, Marilen Pirtea.

„Cred că a venit momentul să facem Încă un pas pe calea modernizării sistemului de învăţământ. Şi, pentru că la CNB am mititat întotdeauna pentru o şcoală ce avansează în pas cu tehnologia vrernurilor, vrem să permanentizăm asemenea transmisii live pe Internet de la cele mai importante evenimente care au lac la Colegiul Naţional Bănăţean. Sunt mândru de cotegii mei care au făcut că prin această iniţiativa CNB să devină prima instituţie de învăţământ preuniversitar care deschide anul şcolar împărtăşind emoţia primului clopoţel întregii cu ajutoruHnternetului. Ţin, totodată, să le urez dragilor noştri elevi, dar şi profesorilor care le desluşesc tainele cunoaşterii, un nou an şcolar plin de reuşite şi de bucurii aşa cum, în mod tradiţional, sunt cei petrecuţi în marea familie a Colegiului Naţional Bănăţean”, spune Sorin Ionescu, directorul Colegiului Naţional Bănăţean.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*