Ultimele stiri

PREMIERĂ NAŢIONALĂ. Ai o problemă şi vrei să te plângi primarului Timişoarei? Nicolae Robu susţine audienţe pe Facebook

nicolae robu dan popa

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat, astăzi, o nouă premieră naţională. Astfel, începând de săptămâna viitoare, edilul-şef va susţine audienţe online pe Facebook, iar conferinţele de presă vor fi transmise live tot pe reţeaua de socializare. Nicolae Robu a făcut primul experiment astăzi şi a transmis în direct conferinţa de presă de la sediul PNL Timiş, la care a participat şi Dan Popa.

„A apărut o nouă facilitate Facebook, o aplicaţie, prin care se pot face transmisii live cu recepţionarea de comentarii în timpul transmisiei. Avem la dispoziţie un instrument interactic de acest gen, dedicat categoriei de personalităţi care au fani, pentru ca ei să poată interacţiona cu fanii. Am considerat că putem folosi acest instrument pentru, pe de o parte, a transmite conferinţe de presă în direct pe Facebook şi, pe de altă parte, eu ca primar voi folosi acest instrument şi pentru audienţe online pe Facebook. Eu voi apărea cu voce şi imagine şi cetăţenii vor putea să-mi adreseze întrebări prin comentarii pe care le pot posta. Facem acest lucru în premieră naţională”, a anunţat Nicolae Robu.

La finalul conferinţei de presă, primarul Timişoarei s-a lăudat că transmisiunea live a fost urmărită de aproape o mie de oameni „fără niciun fel de promovare. Au apărut câteva pauze, dar, în principiu, a funcţionat aplicaţia”.

Foto: Constantin Duma

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*