Ultimele stiri

Premieră națională la Timișoara! Concertul lui Elton John cu pianul de peste un milion de dolari, într-o proiecție High Definition

concert elton john

Timișorenii sunt invitați la un moment special, în orașul de pe Bega. Concertul “The Million Dollar Piano” susținut de Elton John va fi proiectat în format High Definition, la cinema. Producţia este filmată la Caesars Palace Las Vegas, artistul prezentând spectacolul în această formă doar în Las Vegas.

Concertul cu durata de 110 min. include toate mega-hiturile pe care Elton John le-a interpretat în decursul timpului. Printre acestea : ‘Rocket Man’, ‘Tiny Dancer’, ‘Saturday Night’s Alright for Fighting’, ‘I’m Still Standing’, ‘Goodbye Yellow Brick Road’, ‘Crocodile Rock’ sau ‘Your Song’.

Punctul focal al concertului cu siguranţă este pianul la care Elton John va intepreta, un pian special produs de Yamaha, o bijuterie a ingineriei moderne, construit pe durata a 4 ani de zile, pian pe care compania l-a decorat cu 68 de ecrane cu LED, si al carui cost de productie (1,4 mil $) dă numele concertului „The Million Dollar Piano”. Atunci când Elton a văzut pentru prima oară acest pian, emoţiile l-au copleşit, aşa încât a plâns de fericire.

Concertul va putea fi urmărit în România la :
Bucureşti – Cinema Grand Băneasa 27.03
Timişoara – Sala Capitol 27.03
Cluj-Napoca – Cinema Victoria 31.03
Braşov – Centr. Cult. Reduta 31.03
Oradea – Cinema Palace 27.03
Tg. Mureş – Cinema Arta 27.03
Suceava – Cinema Talcioc Cultural 27.03
Rm. Vâlcea – Cinema Geo Saizescu 27.03
Deva – Centr. Cult. Drăgan Muntean 29.03
Preţul biletelor variază de la oraş la oraş.

Biletele pentru proiecţia de la Timişoara pot fi cumpărate de la casieria Cinema Timiş, zilnic 15:00-19:00.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*