Ultimele stiri

PREMIERĂ NAŢIONALĂ! Primăria Timişoara are propria „televiziune”, pe Facebook. Cum o va folosi Nicolae Robu

nicolae robu

Premieră naţională în capitala Banatului! De ieri, Primăria Timişoara are propria „televiziune”, şi anume o televiziune Facebook. Anunţul a fost făcut de Nicolae Robu pe reţeaua de socializare.

Ieri, edilul-şef a realizat şi primul filmuleţ pe pagina tv – primăriatv, dar şi o primă „emisiune”, şi anume un scurt interviu luar primarului de Alina Pintilie, şefa Direcţiei de Comunicare din cadrul Primăriei Timişoara.

Astfel, Nicolae Robu a postat un mesaj de început de nou drum, în care anunţă că „informarea promptă şi corectă a cetăţenilor a fost, este şi va rămâne pentru mine ca primar al Timişoarei o preocupare specială. Am folosit şui voi folosi în continuare pentru comunicarea cu cetăţenii Monitorul Primăriei Municipiul Timişoara, dar tehnologia actuală ne permite să facem mult mai mult. Inaugurăm astăzi, şi cred că este vorba de o premieră naţională, televiziunea Facebook a Primăriei Timişoara, tv Primăria TM”.

Nicolae Robu a ţinut să precizeze că se va folosi de televiziunea Facebook pentru a interacţiona foarte strâns cu cetăţenii. „Prin intermediul acestei televiziuni vom prezenta ştiri despre ce se întâmplă în oraş, vom prezenta ce-am făcut, ce ne planificăm să facem, vom organiza dezbateri cu cetăţenii, vom culege sesizări, propuneri, inclusiv vom transmite conferinţele de presă pe care le avem”, a mai anunţat primarul Timişoarei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*