Ultimele stiri

Premierul a aprobat înființarea Comisiei interministeriale de monitorizare și implementare a OUG privind guvernanța corporativă

Premierul Victor Ponta a aprobat înființarea Comisiei interministeriale pentru monitorizarea și implementarea prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, potrivit unei Decizii a primului-ministru publicată vineri în Monitorul Oficial.

Comisia interministerială care se va ocupa de monitorizarea și implementarea prevederilor OUG 109/2011, aprobată în 24 iulie, va fi condusă de premier în calitate de președinte al acestui organism, ministrul Transporturilor fiind vicepreședinte al comisiei, scrie Agerpres.

Comisia are ca obiectiv monitorizarea, implementarea și evaluarea efectelor aplicării prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare.

Potrivit aceleași surse, comisia informează periodic Guvernul cu privire la realizarea obiectivului fixat și formulează propuneri de amendare a cadrului legal în scopul îmbunătățirii performanței economico-financiare ale întreprinderilor publice.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*