Ultimele stiri

Premii obtinuțe la etapa finală a Campionatului de atletism și cros al Ministerului Afacerilor Interne, ediția 2015

Conform ”Calendarului principalelor activități sportive interne și internaționale în anul 2015” al M.A.I., în perioada 19 – 22.05.2015, s-a desfășurat în stațiunea Poiana Brașov – județul Brașov, etapa finală a Campionatului de atletism și cros al Ministerului Afacerilor Interne, ediția 2015.
La competiție s-au înscris și au participat un numar de 200 sportivi reprezentând inspectoratele generale/unitățile din structura Ministerului Afacerilor Interne.

În urma desfășurării probelor, o parte din reprezentanții lotului reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, au obținut rezultate foarte bune în clasamentul individual, concretizate prin cucerirea a 25 medalii din care: 10 de aur, 11 de argint și 4 de bronz, iar in clasamentul general echipa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a obținut locul I, reușind astfel, pentru a 7-a oară în ultimii 8 ani să urce pe cea mai înalta treaptă a podiumului.
Din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”BANAT” al județului Timiș doamna plutonier major Soare Daniela a luat locul 2 la proba 60 m sprint. În perioada 26 iunie – 5 iulie colega noastră va paricipa la Word Police and Fire Games, competiție internațională desfășurată în Fairfax County, Virginia, U.S.A., care oferă șansa participanților de a-și demonstra calitățile atletice în peste 65 de evenimente sportive.
Sportul este o activitate care influențează stilul de viață, sănătatea sau chiar personalitatea unui om de aceea Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”BANAT” al județului Timiș susține orice activitate cu caracter sportiv, încurajează mișcarea și un stil de viață sănătos.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*